Упис у школску 2024/2025. годину

 

ЧЕТВОРОГОДИШЊИ СМЕРОВИ У НАШОЈ ШКОЛИ:

ТЕХНИЧАР ОПТИКЕ је по завршетку школовања оспособљен за израду наочара према лекарском рецепту, за одржавање, поправку и продају диоптријских и сунчаних наочара, контактних сочива и производа за њихово одржавање, као и осталих производа из оптичарске понуде.

МАШИНСКИ ТЕХНИЧАР ЗА КОМПЈУТЕРСКО КОНСТРУИСАЊЕ примењује знања за прорачуне и конструисање машинских елемената, склопова и конструкција кроз израду 3D модела и техничке документације. У школи је упознао савремене софтверске пакете (AutoCAD, MathCAD, CREO) и
програмске језике (Visual BASIC, C ++, Visual C#).

ТЕХНИЧАР ГРЕЈАЊА И КЛИМАТИЗАЦИЈЕ – оспособљава ученике за извођење инсталација за грејање, вентилацију и климатизацију. Техничар израђује цртеже инсталација грејања и климатизације у софтверском програму REVIT и по стицању дипломе је оспособљен да ради  конструкционим бироима, на раду са техничком документацијом и увођењем иновација.

ТРОГОДИШЊИ СМЕРОВИ:

ИНСТАЛАТЕР ВОДОВОДА, ГРЕЈАЊА И КЛИМАТИЗАЦИЈЕ је обучен да постане кључни у обезбеђивању да домови и зграде правилно функционишу на дневној бази. Раде са бакарним, црним цевима, електричним и комплетним грејним, расхладним и вентилационим системима, уче о безбедности, алатима, стамбеним пословима, нацртима, системима за грејање, вентилацију и водовод. Програм је подржан од стране многих компанија које запошљавају посвећене матуранте и омогућавају им запошљавање.
МЕХАНИЧАР ГРЕЈНЕ И РАСХЛАДНЕ ТЕХНИКЕ је одговоран за монтирање, одржавање и руковање великим системима централног, гасног и осталих врста грејања. Посао обухвата и монтажу,
руковање и сервисирање централних система климатизације. Дијагностификују кварове, изводе поправке, следе нацрте и спецификацију, а могу бити и предлагачи најекономичнијих решења.
МЕХАНИЧАР ОПТИКЕ је после школовања оспособљен да одржава и поправља оптичке уређаје и инструменте у оптичарским радионицама, војној индустрији, геодезији и другим гранама где постоји производња оптичких елемената за инструменте и уређаје.

ПОСЕБНО ЖЕЛИМО ИСТАЋИ ДА У НАШОЈ ШКОЛИ ПОСТОЈИ ПОТРАЖЊА ЗА ДУАЛНИМ ОБРАЗОВАЊЕМ, КОЈЕ УЧЕНИЦИМА ПО ЗАВРШЕТКУ ШКОЛЕ ОБЕЗБЕЂУЈЕ СИГУРНО ЗАПОШЉАВАЊЕ!

vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 kdslot menang123 vegasgg emas138 jackpot138 rolet online max77 babe138 vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 ligagaruda mayora88